*MoJtAbA* (14-05-14), darvishkhoob (14-05-14)
خوب یکبار با ccleaner رجیستری ویندوز رو کلین کنید . ریستارت کنید نتیجه رو اعلام کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darvishkhoob برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داش؟ کدوم نسخش؟ CCleaner Free + Professional + Businessبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فرق نمیکنه؟
*MoJtAbA* (14-05-14)
پرفشنال ... فعلا روی منتل زیاد حساس نشو . کمی طول میکشه تا سازگاری کاملبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darvishkhoob برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا اینو هم امتحان کنیم نشد دیگه هیچ از شانسمونه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (14-05-14)
باید صبر کنی . درایورها هر چی بگذره بهتر میشند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darvishkhoob برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داش داخل برنمه قسمت کلینگزینه رجیستری ویندوز نزده که کلین کنم گزینه دیگه نیست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اره دیگه اگه بازیهای جدیدترم بیاد و از منتل پشتیبانی کنن باید از درایو جدید پشتیبانی کنن
*MoJtAbA* (14-05-14)
|
تو قسمت رجیستری ... scan for issuseبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darvishkhoob برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زدیم داداش کماکان بی نتیجه....منتل هم برای ما ناز میکنه...نمیدونم مشکل چیه من گرافیکم منتل داره اون درایوم که نصب کردم و اینکه باز نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمیدونم چجور گفتم منتل رو این بازی میشه استفاده کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (14-05-14)
از مجتبی کمک بگیر.اطلاعات خوبی در این زمینه دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darvishkhoob برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوستان داداش مجتبی و داداش امید بالخره بعد از تلاشهای فراوان و کمک و راهنمای داش امید متوجه مشگل شدیم بعد از اون کارای که انجام دادم با کمک دوستان و راهنمای داش مجتبی که متوجه شدن تو اپدیت 3 این گزینه فعال میشه و بعد از تلاشها در نتیجه بعد از نصب این اپدیت اون گزینه اممد و قابلیت فعال کردن متلرو هم داد و این همه اولین تجربه من از منتل که در بازی بتلفیلد 4 انجام میشه
داش مجتبی این چون فشرده بود حجم کمتر از یک گیگ بود بعد که از فشرده در اومد حجم بیشتر از یک گیگ مثکه این با اون که تو ارجین بوده یکی هست فقط این فشرده شده راستی این سایت که دادی خودش تو کار کرک هم بود اپدیت خودش کرک داشت
داش امید بالخره تلاشها نتیجه داد و من به نتیجه دلخواه رسیدم ادم باید رسیدن به نتیجه تلاش کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عکس بازی من
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در نهایت هم از داش مجتبی و داش امید نهایت تشکر دارم که منو کمک کردن تا من مشکلم حل شهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (19-05-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks